تایتل قالب طراحی سایت سئو قالب بیان
بنشین لحظه ای ، رو در روی من...


من عاشق هر خورشت و غذاییم که توش پر باشه از سبزیجات... 

خورشت بامیه هم یکی از اون مورد علاقه هامه که حسابی باید تند باشه و ترجیح میدم با مرغ باشه(خالی خالی بی مرغ و گوشتم دوستش دارم و میخوام یه بار با لوبیا درستش کنم)  :))

خورشت بامیه من کمی متفاوته...

اینی که میبینین دستورش به این صورته...

مواد لازم :

۱ عدد پیاز

۴ حبه سیر 

۱ تکه کوچک سینه مرغ خرد شده

یک قاشق رب 

۴ عدد گوجه فرنگی

...

دستورش: 

پیاز  رو با یک قاشق چای خوری روغن تفت دادم ، سبک که شد سیر رو اضافه کردم و تفت دادم، بعد یک قاشق رب اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغ ها رو با یک دونه گوجه خرد شده ریختم و ادویه (فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و ادویه خورشتی) هم زدم و گذاشتم حسابی تفت بخوره...

تو این فاصله سه تا گوجه فرنگی رو با دو حبه سیر ریختم داخل مخلوط کن و بعد آب گوجه و سیر رو اضافه کردم و درش رو باز گذاشتم تا غلیظ بشه...

حدود یک ربع قبل از خاموش کردنش هم بامیه هام رو اضافه کردم ... 

یادتون نره فلفل زیاد بزنین ! خورشت بامیه اس و تند و تیزیش 😍 

جای همگی حسااابی خااالی...

دلژین ۱۵ تیر ۹۷ ، ۱۳:۲۸ ۲۳ ۲۹۴ آشپزی

نظرات (۲۳)

  • پشمآلِ پشمآلو
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۳:۳۶
    دلژین چرا یه کتاب نمینویسی که توش همه چیو دلژین پز و سالم دستورشو نوشته باشی؟
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۳:۵۳
      شاید یه روزی این کار رو کردم :) 

  • samaneh rsl
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۳:۴۰
    ما خورشت بامیه رو با سیب زمینی میپزیم 
    یعنی گرد گرد سیب زمینی رو میبریم بعد به طور نسبی و کم سرخ میکنیم و بعدش با بامیه و پیاز و ایناش باهم میپزیم 
    من که بامیه دوست ندارم ولی خورشت اینجورشو دوست میدارم 😆
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۳:۵۳
      به به ....
      😍
  • الـی ‌ ‌
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۳:۴۵
    واقعا وبلاگت با این پستای آشپزی و اینا خیلی باحاله :)))) همه چیز رو خیلی ساده توضیح میدی و این خیلی قشنگه :)
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۳:۵۴
      خخخخ
      چاکریم 
  • واران :)
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۴:۱۲
    سلام 
    نوش جان :)


    ولی خورشت بامیه فقط با گوشت خوشمزه تر میشه :دی 
    البته من آبگوشت بامیه رو بیشتر از خورشتش دوست دارم :))



    ظرفتون هم مثل ظرف ماست :))

    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۳۸
      سلام عزیز دلممممم
      خوووبی 
      من با مرغ بیشتر دوس دارم :)) 
      ولی اغلب گویا با گوشت درست میکنن...
      آبگوشت بامیه چجوریه ؟ 
  • مهدیه ماه
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۴:۳۷
    گشنم شد....
    نوش جونت
    منم اونقدر علاقه به سبزیجات و حبوبات دارم حد نداره.
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۳۹
      جاااات خالی 
      از اون غذاهای سریع و آسونه ! جون میده برای تو ک بچه داری!!! 
      سریع آماده میشه...
  • خاتون ..
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۵:۰۰
    از سرى ابزار شایسته براى شکنجه روحى روانیه من خوردن بامیه رو میشه نام برد. یعنى حاضرم تموم پله هاى پشت دیوار چین رو خودم به تنهایى طى بکشم ولى با این کابوس مواجه نشم :|


    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۳۹
      خخخخخخ
      خیلی ها دوستش ندارن ! ولی من عاشقشم...
  • رنگارنگ :)
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۵:۰۹
    فک میکردم بامیه فقط واسه طرفای ماس:)
    واسه ما آبکی تره خیلی...
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۴۰
      نه بابا من از بچگی هم مامانم درست میکرد برام‌😍 
      مامان منم آبکی درست میکنه...
      من چون برام حالت خوراک داره ، آبش رو میذارم کشیده بشه ، که یهو باهاش زیاد برنج نخورم :))) 

  • آبان ...
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۵:۱۶
    خورشت با میه دوست ندارم ..:(
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۴۱
      خیلیییی جذااابه...چرا اخه...
  • بهامین
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۶:۰۰
    چه خورشت خوشمزه ای:)
    مرسی بابت رِسِپی مخصوص خودت.

    +قلم خیلی خوبی داره درعین خاص بودن ساده  و خودمونی :)
    مدت زیادی که مطالب وبلاگ میخونم امروز خواستم از حالت خاموش بیرون بیام و کاننت بفرستم
    وبلاگ خیلی خوبی داری :)

    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۱۶:۴۱
      سلام 
      جای همه دوستانم خالی 
      خیلی لطف دارین به من :) 
  • اعتمادالسلطنه
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۷:۱۶
    یادم نمیاد حتی بامیه رو امتحان کرده باشم😨😨 در این حد دوست ندارم!!!
    اصلا چرا اسم شیرینی به اون خوشمزگیو باید بزارن رو این؟؟؟😥
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۴
      من تا قبل ریختن بامیه ها تو قابلمه خالی خالی حتی میخورمشون :))
  • واران :)
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۸:۰۴

    اول سلام عرض کنم خدمت بهامین عزیز 
    خیلی خوش اومدی به بیان  ⚘
    یکی از بهترین دوستان خوب روزگار همین بهامین عزیز هستش:)


    +

    و اما بعد 
    مرسی عزیزم:*

    بزار بپزم بعد بهت میگم آبگوشتش چه جوریه ؟:))))


    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۴
      حتماااا
      بعدا هر وقت حال داشتی بیا بگو عزیزم
  • سپیده
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۸:۵۹
    نوش جونت ❤ با اینکه ادم بدغذایی نیستم و تازه شکمو هم محسوب میشم اما زیاد با خورشت بامیه حال نمیکنم نه اینکه نخورم ولی جزو غذاهای مورد علاقه ام نیست 😊
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۵
      خیلی ها از بامیه خوششون نمیاد 
  • فاطمه
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۱۹:۵۶
    تو مواد لازم خود بامیه رو ننوشتی:)
    مریم برای ماست و کدو، کدو رو باید چطور استفاده کنیم خام یا چی؟
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۶
      اوا اره 
      خخخ
      کدو خام رو رنده بزن با پودر موسیر یا یه حبه سیرم رنده کن 
      محشره
      میتونی یه کدو رنده کنی یه خیار با هم... 
      خوش مزه اس خیلی
  • بانوی عاشق
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۲۰:۳۱
    خانوم دکترمیگم ایندفه ک برنامه دست پخت ثبت نام داشت حتما شرکت کن
    من خودم بهت رای میدم
    راستی عجب غذای سالمی پختیا
    مامان من ب خورشتی میگه خورشت ک قشنگ ی وجب روغن روش باشه
    اصن غذای ی روغن نمیخوره
    فقط وقتی خونه ما میاد من برنجم. غن نمیزنم وخورشتام روغنش کمه دیگه ایراد نمیگیره ولی خونه خودشون باید برنج و خورشت چرب و چیلی باشه
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۶
      خخخخخ
      اره مگر این که فقط تو بهم رای بدی بانو :))) 
      من خانواده خودمم همینن...
      ولی خب خودم رعایت میکنم...
  • گوناگون
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۲۱:۱۰
    خیلی خیلی نوش جان
    خورشت بامیه درست کردن با اونی که من از مامانم یاد گرفتم و گاهی درست میکنم فرق داره موادی که ما توی خورشت بامیه میریزیم عبارت است از:
    پیاز, گوشت, لپه, رب, بامیه
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۷
      جاااات خاااالی 
      من با لپه نخوردم... ولی اکثرا با گوشت میپزن...
  • هانیه ☺
    جمعه ۱۵ تیر ۹۷ , ۲۱:۳۸
    من خورشت بامیه نخوردم طعم اش چطوری هست؟این جا زیاد درست نمی کنند
    • author avatar
      دلژین
      ۱۵ تیر ۹۷، ۲۲:۱۸
      مزه بامیه میده :دی 
      اگر اشتباه نکنم اصلش غذای جنوبیه.... 
      دستور اصلیشم این نیست... 
      این دستورِ دلژینیه... :) 
  • آوا
    شنبه ۱۶ تیر ۹۷ , ۰۱:۱۳
    دهنمان آب افتاد
    نوش جونت کدبانو
    • author avatar
      دلژین
      ۱۶ تیر ۹۷، ۱۲:۵۸
      جات خالی آوا بانو...
  • ریحانهــ (:
    شنبه ۱۶ تیر ۹۷ , ۰۲:۱۴
    و باز هم دلژین آشپز میشود🤗😁😉
    خوش سلیقه کی بودی شما؟ : )
    شاد و خندون و همین طور کد بانو باشی الهی : )
    • author avatar
      دلژین
      ۱۶ تیر ۹۷، ۱۲:۵۸
      مخلصیییم....
      فدااااا
  • خاله ریزه
    شنبه ۱۶ تیر ۹۷ , ۰۸:۰۶
    اومم! به به .. نوش جونت دکتر جان. فقط غذای تقریبا بی روغن آیا خوشمزه میشه؟؟ منم اهل روغن زیاد نیستم ولی با اینقد روغنی که شما میریزی هم تا حالا آشپزی نکردم. 
    • author avatar
      دلژین
      ۱۶ تیر ۹۷، ۱۳:۰۳
      چون در طول روز اغلب ما از سایر چربی ها (گوشت و مرغ و لبنیات و مغز ها)استفاده میکنیم ،به ازای هر نفر برای سرخ کردن و غذا پختن ، بیشتر از یک یا دو قاشق مربا خوری روغن مجاز نیست! 
      بیش از این میشه چرب 
      من خودم قبلا بی آگاهی همینجوری بطری روغن رو کج میکردم تو تابه ، به خیال خودمم کم روغن میریختم... 
      طعمش ، طعم طبیعی و تازه ی مواد هست... 
      مزه ی بدی نداره اصلا 
      ولی مثل سرخ شده ی چرب و چیلم نیست :) 
      حالا ی بار امتحان کن 
  • تیلوتیلو
    شنبه ۱۶ تیر ۹۷ , ۱۰:۳۵
    نوش جانت

    • author avatar
      دلژین
      ۱۶ تیر ۹۷، ۱۳:۳۲
      جات خالی عزیز دلم
  • محسن رحمانی
    شنبه ۱۶ تیر ۹۷ , ۱۴:۳۶
    اصلا دوست ندارم بامیه .
    • author avatar
      دلژین
      ۱۶ تیر ۹۷، ۱۶:۱۴
      خیلی ها دوست ندارن 
  • "حانیه؛ )"
    پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷ , ۰۰:۳۸
    ایولا سر اشپز
    • author avatar
      دلژین
      ۲۱ تیر ۹۷، ۰۵:۴۸
      چاااکریم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...


نویسندگان