تایتل قالب طراحی سایت سئو قالب بیان
بنشین لحظه ای ، رو در روی من...


بچه ها من میخوام نخود بپزم

الان بذارم روی گاز روی شعله پخش کن تا صبح میپزه یا میسوزه ؟؟ 

چون صبح باید برم جایی و الان هم میخوام بخوابم ! 

چیکار کنم بذارمش رو شعله پخش کن ؟ رو حرارت کم ؟ 

هوم ؟؟ 

+خدااایی اگر میدونستم نخود پختنم اینقدر طرفدار داره ها ؛ میرفتم تو کار نخود پزی :))) 

نخودپزیِ دلژین ! 

کنسروِ نخودِ دلژین ! 

ربِّ نخودِ دلژین ! 

فلافلی دلژین ! 

گردِ نخودِ دلژین ! 

با محصولات نخودی دلژین در خدمت شما هستیم :)))

+خدایی دم و بازدمتون گرم آقا ! مرسی از این همه راهنمایی

دلژین ۲۲ خرداد ۹۷ ، ۱۲:۳۲ ۵۷ ۵۵۵

نظرات (۵۷)

  • احسان ◇
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۴
    آره بذارین با شعله کم هیچیش نمیشه
    اگه سوخت هم سوخت دیگه ، فدای سرتون :|


    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۵
      نههه 
      قابلمه ام خرااب میشه :)))
      بذارم یعنی ؟ 

  • محسن رحمانی
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۴
    میسوزه . سحر بذارید بپزه .
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۶
      از ۳ صبح بیدارم 
      نمیخوام نصف شب بیدار شم باز :( 
  • ار کیده
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۵
    اگه گاز من بود میسوزوند. با شعله پخش کن هم حرارتش زیاده...
    بستگی به گازت داره 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۶
      یه شعله خیلی کوچیک دارم...
  • احسان ◇
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۷
    والا من در حد نیمرو می‌تونم راهنمایی تون کنم... 

    ولی حدس می‌زنم چیزیش نشه با شعله کم

    بازم صبر کنید کد بانو های بیان بیان نظر بدن :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۸
      ممنوونم باز
  • ار کیده
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۸
    اوممم... فک کنم ریسکش زیاده یهو سوخت :|
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۹
      اووممم... منم همین فکر رو میکنم... آبش تموم شه بسوزه...
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۸
    بذار بپزه با آب زیاد. تا وقتی بجوشه بالای سرش باش و بلندش کن که به جوش بیاد بعد تا جای ممکن کمش کن و بذار رو کوچکترین شعله و برو بخواب.
    ولی قبلش بذار بجوشه وگرنه صبح پامیشی می بینی اصلا نپخته :))
    درش رو هم ببند. (البته شک کردم که سر ریز میشه یا نه! نیمه بسته باشه در حدی که نریزه رو گاز.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۹
      اااا 
      پس نمیسوزه ؟؟؟ :))

  • جواد روشن
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۳۹
    سلام. قابلمه بیشتر از نصفه آب کنید. و شعله اشو هم کم کنید.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۳۹
      ممنووون
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۴۱
    نه. آبش زیاد باشه و قابلمه ت خیلی کوچیک نباشه نمی سوزه. 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۴۲
      الان قابلمه بزرگه رو برداشتم و ابشم زیاد کردم 
      منتظرم جوش بیاد بذارم رو شعله پخش کن و شعله ی کوچیک...
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۴۴
    آفرین ^_^
    کلا غذا وقتی میسوزه که آبش خشک بشه! خب آب بیشتر بریزی نمی سوزه. خدا رو شکر نخود اهل ته گرفتن هم نیست. با این وجود جهت احتیاط اصصصلا با قاشق هم نزن. همونطوری آب بریز و بذار رو گاز. هم نزن که ته نگیره حالا شانس ما.
    :))
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۴۵
      :))))) 
      دستت درد نکنه 
      آتیش ماتیش نگیرم تا صبح خوبه :))))
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۴۷
    :))))
    دور و بر گاز رو خالی کن.
    اصلا وقتی گذاشتی رو گاز بعدش شیر گاز رو قطع کن با خیال راحت بخواب :)))
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۵۲
      :))) دیوونه 
      لوسی سر که نمیره رو شعله پخش کن با شعله کم ؟ 
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۵۴
    راستی گازت ترموکوپل داره دیگه ان شالله؟ شعله خاموش بشه خودش قطع میکنه گاز رو؟
    اگه قطع نمیکنه شعله رو خیلی کم نکن مبادا یه باد بزنه شعله خاموش شه گاز خونه رو پر کنه تا صبح! :/

    راستش من تا به حال ندیدم نخود سر بره! ولی درشو کج بذار یه کم که بخارها بتونن خارج شن.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۵۶
      لوسی میخوای نپزم اصلا 😂😂😂😂؟؟؟
      ترموکوپلش کجا بود :))) 
      ولی در معرض باد نیست... 
      سابقه نداشته خاموش شه 
      خدایا خودم رو ب خودت سپردم :)))
  • واران :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۵۶
    نیاز فوری است فردا نخود بخوری یعنی ؟

    اگر نیاز نیست از من میشنوی بشور و بذار داخل آب سرد  و اجازه بده تا فردا عصر  خیس بخوره اونوقت فردا شب با خیالی آسوده بذار بپزه .
    هم مدت پختش کم میشه هم دیگه نفخ هم نمیاره برای آدم.

    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۵۷
      ۲۴ ساعت بیشتره خیسوندم...
      نخود نخورم پس چی بخورم نهار فردا :دی 
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۵۷
    یکم روعن بریز تو ابش سر نره گاز خاموش بشه به فنا بری
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۰:۵۸
      هیچی 
      هر دم از این باغ بری میرسد :))
      برم روغن بزنم :))
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۰:۵۹
    نخود خیس خورده سه ساعته وا میره نخود خیس نخورده ۴ ساعته
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۱
      خب خوبه پس با شعله کم تا ۵ و ۶ صبح میپزه فک کنم
  • واران :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۰
    فردا ناهار میخوای چی بخوری اینو بگو ؟:)


    پس هیچی تو چرا دیگ زود پز نداری هان ؟:))
    دیگ‌ زود پز کارهاتو ردیف میکنه البته اگر استاندارد باشه :)


    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۲
      هوموس میخوام بخورم :))
      ولم کن زود پز میخوام چی کار :))) 
      اره ، خوبه زودپز خدایی
  • امیــ دوار
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۰
    اگه خیس کردین الان چرخ کنید فلافلش کنید خوش مزه ترم هس😋
    نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه چرخ کردنش
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۲
      چیز سرخ کردنی نمیخوام راستش... 
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۱
    اره بابا نهارت چیه حالا...دیزی؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۲
      نه 
      هوموس
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۳
    هوموس رو نمیدونم ولی هرچیه حتما خوشمزه س برم سرچ کنم عکساشو
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۷
      من دوست دارم 
      توش روغن دیگه نمیزنم ، با همون آب نخود میکس میکنم و سیر تازه و لیمو ترش و کنجد...
      بعد هم به جای نون ، با کاهو و فلفل دلمه و هویج و کرفس لقمه میگیرم میخورم :))
      یه بار با نخود ، عدس و ماشم ریختم پختم با هم میکس کردم خیلی خدب شد‌‌.‌. 
  • امیــ دوار
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۴
    حتما لازم نیست تو روغن زیاد سرخ کنید 
    میشه یکم روغن بریزید فقط نچسبه,بعد درشو بزارید با بخار خودش بپزه
    حالا هر جور راحتین:)

    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۵
      ممنون از پیشنهاادتون 
      دیگه در حال پختنه
  • واران :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۵
    هوموس چیه ؟^__^


    یادته یکبار گفتم  با نخود غذا یادت بدم !
    من فراموشکار یادم رفت :|
    تازه الان یادم اومد :)
    تو آلو سیاه خوردی ؟
    آبگوشت میخوری ؟
    اگر آره آبگوشت آلو سیاه و نخود بهت یاد بدم :))
    یا غذای محلی جوجه آب (جیجآو )  با نخود ؟:)))
    یادت بدم ؟:)
    اگر آره که بگو بنویسم برای همین فردات  :)
    یا همین امشب قبل پخت هوموست ؛)



    فعلا هر دم از این باغ ات (وبلاگت ) بری میرسه :))))
    هر کسی یه نظر داده مواظب باش آشپزخونه ات مثل آشپزخونه پت و مت نشه دلژین ها :دی 


    مواظب خودت باش خدایی ❤
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۰
      هوموس ، نخود رو با سیر و ادویه و لیمو ترش و ارده و روغن زیتون میکس میکنن..
      من نخود و آبش و سیر تازه و لیمو ترش و کنجد میزنم...
      فدااات 
      ترجیحا غذاهایی بهم بگو ک گوشت نداشته باسه 
      یا بگو کلا ؛ گوشتش رو خودم حذف مبکنم :))
      +خیالت رااحت
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۷
    ببینم میذاری امشبه رو سر راحت بذاریم رو بالش؟
    :)))))

    تا صبح خواب تو و نخوداتو می بینم :))
    نه آقا بذار سر نمیره همون مدلی که گفتم در کج و اینا بذار هیچی نمیشه.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۰۸
      گذاشنم ننه 
      بریم ک تا صبح خواب نخود و اتیش سوزی ببینیم :)))
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۸
    این که حلیم همدانی هاس😄
    اگر برابر با وزن نخود گوشت بزنی توش و ماست نزنی بهش میشه حلیم همدانی😋
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۱
      ماااست ؟؟؟ 
      چه با نمک 
      نمیدونستم...
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۰۹
    اقا چون رو شعله پخش کنه درشو کج بذاری عمرا تا صبح یه قل هم نمیزنه.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۱
      گذاشتم جوش اومده الان رو شعله پخش کنه :))
  • جناب قدح
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۱۰
    سلام :)

    ماشاءالله چقدر کامنت این وقت شب !!!!

    اینا همه اومدن نخود پختن یاد بدن ؟؟؟؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۱
      سلام
      ماااشالا بگو :))
      همه نخود پزها جمعن :)))
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۱۱
    شبت بخیر علی برکت الله. :))
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۲
      شبت ب خیر عزیزم :))
  • مهدیه ماه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۱۱
    هوموس ماست داره؟؟
    دیدم رسپیش رو
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۱:۱۱
      نه هوموس ماست نداره 
  • جیک جیکی
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۱۵
    من الویه هم درست میکنم میسوزه
    ولی فک نکن بسوزه
     4 که بیدار میشین میرین دسشویی چک کنین 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۹
      الان ۶ ئه پاشدم کلا نپخته :)))
  • واران :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۱۵
    وای کامنت لوسی می و جواب خودت  😁😁
    خیلی خوب بود خانم لوسی می :)


    گوشت مرغ هستی ؟
    بابا آبگوشت از اسمش پیدا نیست که گوشت توشه ولی با این تفاوت آلو توشه لیمو و لوبیا و اینا نیست :)
    و نخودم که هست :)

    بنویس یادداشت کن :
    مواد لازم برای پخت غذای جیجآو (غذای محلی کوردها)
    غذای بسیار خوشمزه و برای درمان سرماخوردگی عالی است :)
    یکبار دستورش رو پارسال به محبوبه هم دادم.

    یک : جوجه یا مرغ به اندازه یه نفر (بال میخوای بذاری میخوای رون /ران بذاری یا سینه فرقی نداره هر چی خودت میدونی عامو ) 
    دو : نخود خرد شده (ترجیحا با هاون خرد شود )  شسته شده خیس خورده 
    سه : نمک 
    چهار فلفل 
    پنج زردچوبه 
    شش آب 
    هفت : پیاز قرمز 

    طرز تهیه اش تو کامنت بعدی میام :)
    این پست موقت  نپره رو هوا صلوات :))


    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۱۰
      عالی ای تو وااارانم 😍😍😍😍😍
  • "حانیه :)"
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۲۱
    ببخشید من بلد نیستم :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۸
      ماااچ بههههت
  • واران :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۳۰
    در داخل یه قابلمه پر از آب به اندازه ی که خودت میدونی  اجازه میدی نخودهای خرد شده و از قبل خیسانده شده  کاملا بپزن !
    بعد همزمان در یک قابلمه جداگانه مرغ  شسته شده و کاملا  عاری از هر گونه  آلودگی رو  همراه با یک عدد پیاز متوسط /بزرگ با آب نخود میکس میکنی :)
    و اجازه میدی آب مرغ و کلا مرغ /جوجه تو آب نخود حل بشه .
    بعد از اینکه متوجه شدی نخودها و مرغ ها /جوجه در  آب نخود کاملا  حل شدند و به خورد هم رفتند و هر دو کاملا پخته شدند.
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم به آن اضافه میکنیم.
    بعد اینکه غذا کاملا پخت که میاد دستت همون لحظه ، جوجه آو (یا بقول خواهرزاده جوجه آب :دی  ) 
    رو سرو میکنی و میل مینمایی :))
    بعدش این غذای خوشمزه در کنار نون سنگگ خشخاشی و سبزی خوردنی و دوغ /ماست میل نمایید :)
    و سپس یه لبخند رو به ما میکنی و میگی سیب :))
    ولی خارج از شوخی اگر دیدی خوب شد دعا یادت نره :)))
    مرسی 

    پیشاپیش نوش جان :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۷
      به به
      عجب چیییزیییییی 
      واران دمت گرم هاااااا 
      اسکرین گرفتم بمونه.....
      😍😍😍😍
  • جناب قدح
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۳۲
    خدایی فراخوان میدادن برای عملیات نظامی اینقدر نیرو جمع نمیشد ...

    از دست تو دلژین !!!!
    این وقت شب نخود پختنت چیه آخه؟؟؟؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۵
      :))))) ساعت ۶ صبحه و نپخته هنوووو :))))
  • عجب :/
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۴۵
    شما بزار اگه بسوزه بوش میاد یه قابلمه س دیگه توش آب بریز تا صحری هیچی چی نمیشه
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۳
      منم با بوی سوخته حتمااا بیدار میشم :))) 
      فعلا ساعت ۶ ئه و نپخته
  • بنفشه ❤
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۱:۵۴
    شعلشو کم کن چیزی نمیشه
    نخود دیر پزه مشکلی پیش نمیاد
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۰۲
      نپخته عصن :)))
  • محبوبه شب
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۵:۴۹
    مریم زنده ای؟!
    😐
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۵:۵۷
      اقو عصن نپخت بابا :)))
  • محبوبه شب
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۶:۰۲
    بجهندم :|
    نترسیدی خدای نکرده گاز خاموش شه و زبونم لال...
    روزو ازت گرفتن که شب این کارا رو می کنی؟
    گیرم کار داری و نمیرسی
    بده بانو برات بپزه..

    +بیای بگی بانو هم نمیرسه و بهانه در بیاری میزنمتا :/
    همینقدر عصبانی :///
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۰۶:۱۱
      با خود بانو کار داریم :)))) 

  • ام اسی خوشبخت
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۷:۴۰
    میدونستم با این راهکارها نمیپزه :))
    البته من صبح مطلبو خوندم, اگه شب دیده بودم میگفتم عملی نیست. هیچ غذایی با شعله پخش کن و قابلمه در باز نمیپزه.
    فقط زودپز برقی و بس. ما حلیم میزاریم توش تا صبح میپزه! بعدشم که خودش گرم نگه میداره, هیچ خطری هم نداره.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۲:۵۱
      :))) نیم پز شده بود 
      ساعت ۶ دیگه شعله پخش کن رو برداشتم ، تا ۸ پخت...
      +اره اینم راه خوبیه ولی زود پز ندارم
  • جناب قدح
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۹:۱۷
    چیکار کردی خانم دکتر ؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۲:۵۰
      هیچی دیگه ساعت ۶ پاشدم دیدم نیم پز شدن دیگه از شعله پخش کن دراوردم تا ۸ پخت
  • حسانه ....
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۰۹:۵۶
    سلام
    هنوز هم نپخته؟؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۲:۵۰
      سلام 
      چرا تا ۸ پخت
  • اعتمادالسلطنه
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۰:۳۲
    خوب شد زنده موندی وگرنه خیلی ضایع بود ک بگن سر چارتا نخود لوبیا مرد:\
    البته دور از جون هاا:))


    +من که فارق از هیاهو بزرگترین دستاورد آشپزیم آب دوغ خیاره:/
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۲:۵۰
      از دست شماها :))))) 
      +حالا من اصلا آبدوغ خیارام خوشمزه نمیشههه
  • لوسی می
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۱:۵۵
    واااا! مگه میشه نپزه؟ مطمئنی آبش جوشیده بود؟
    میشه شش ساعت نخود تو آب جوش باشه و نپزه؟ حاشا و کلا!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۲:۴۹
      ارههه 
      صبح ۶ که پاشدم 
      دیگه از شعله پخش کن دراوردم گداشتم تا ۸ رو شعله معمولی و پخت
      نه که کامل نپزه ، نیم پز شده بود ... 
  • جناب قدح
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۲:۵۸
    نخود رکورد کامنت ها رو شکست ...
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۳:۰۸
      :))) خخخ
  • دلا بانو
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۳:۲۱
    نپخته؟:)))))))))))
    خیلییی کمش کرده بودی حتما! قل نمیزده لابد دیگه بدبخت!
    پیشنهاد میکنم یک عدد آرام پز یا زودپز برقی تایمر دار بخری!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۳:۴۴
      بابا از ترسم از بس گفتن گاز میگیرتت و آتیش میگیری و منفجر نشی و :))) شعله کم کم بود :)))
      ننه چند هست ؟؟؟ 
      پول مول الان اوضاعم داغونه :)))

  • بهار :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۳:۳۷
    هههههه چقدم بچه ها پایه ن و پیگیر:))
    کامنتات واقعا جالب بود خانوم دکتر
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۳:۴۳
      خخخ
      موندم موقتش کنم :))
      دائمش کنم :)) 
      جذاب شد عصن
  • بهار :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۳:۵۲
    دائمش کن حیفه اینم یه خاطره ست
    اسمشم بذار نخود پزون:)))
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۳:۵۴
      به پیشنهادت جامه ی عمل میپوشونم :))
  • ام اسی خوشبخت
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۳:۵۷
    زودپز جز واجبات زندگیه به نظرم, بخرید :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۳۹
      اوهوم 
      خصوصا برای اینترنیم فکر کنم خوب باشع :)
      میخرم تا چند ماه دیگه یه ارام پز 
  • جناب قدح
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۳:۵۸
    فلافلی رو هستم ...

    کجا ان شاءالله ؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۰
      فلافلی دلژین سگ پز :))))
      اخ دلم هوس ساندویچ های فری کثافت رو کرد 😂
  • حسانه ....
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۰۲
    سلام
    عالی...
    نمیدونم چرا آقایون تو هر کاری سرک میکشند تو این مورد ،سرک نکشیدند..!!!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۰
      چرا بابا 
      چند تایی خصوصی نظر دادن :)))
  • بهار :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۰۴
    ای خدا D:
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۰
      :))))
  • soolin :)
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۱۵
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیشب اونموقع که من خواب بودمااا همگی مغشول نخود پزیدن بودید.افرین برشَما صد افرین بر شُمااا😁اصن بهشون بوگو اجرتون با سیّدالشهداااع😊
    یه چیزیم باس بگم،اگه ماه رمضون نبودااا عمرااا اینهمه ادم انلاین و پیگیر میشدن.چون اغلبشون خواب بودن.والاااع😄😄😄😄
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۱
      میبینی تو روخدا ؟؟؟؟
      :)))) 
  • مرتضا دِ
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۳۲
    نخود برا چی میخای بپزی؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۱
      هوموس درست کردم 
      برای نهار و شام 
  • دلا بانو
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۴۵
    پول مولتو جمع کن بخر:))) واقعا برای یه خانم دانشجو یا شاغل خیلیییی به درد بخوره.
    من خیلییی شب تا صبح غذا می گذاشتم توش با خیال رااااحت که صبح ببرم. یا صبح میزاشتم که عصر برسم غذای داغ منتظرم باشه:)
    آرام پز از 200به بالا باشه فکرکنم، زودپز (که آرام پز هم میتونه باشه) دیگه بالای 400. مال خودم زودپز نیست ولی پیشنهاد میکنم زودپزشو بخری، مواقع عجله ایم به کارت بیاد:)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۲
      اره 
      برای مهر میخرم که اینترن میشم لازمه.... 
      چه مارکی خوبه ؟ 
  • محسن رحمانی
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۴:۵۶
    بالاخره موفق ب پختش شدید ؟ نسوخت ؟

    نوش جان .
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۲
      اره بابا 
      نه اتفاقا خدایی بهتر از همیشه شد 
      راضی بودم...

  • مرتضا دِ
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۶:۴۳
    نهار؟!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۶:۴۴
      اره :/
  • مرتضا دِ
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۶:۴۵
    خوشمزه شده بود ؟

    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۷:۰۵
      اره خوب شد 
      بهتر از همیشه شد :/ 
  • مرتضا دِ
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۱۷:۰۶
    مگه بار اولت نبود؟
    آهان چون خودت درست کرده بودی خوشمزه بود؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۱۷:۰۸
      نه بابا 
      کار همیشه امه درست میکنم 
      ولی تا حالا نخود نذاشته بودم روی گاز که بپزه شب تا صبح و من برم بخوابم :))) 
  • یاسمین زهرا غریب
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۲۱:۱۷
    دیدی اخرش به پیشنهاد من رسیدی؟؟؟😂😂😂
    • author avatar
      دلژین
      ۲۲ خرداد ۹۷، ۲۱:۳۸
      😂😂😂😂
  • گوناگون
    سه شنبه ۲۲ خرداد ۹۷ , ۲۳:۱۵
    ماشالله یه پست نخود پزونن چقدر نظر داشت ملت ٥۶تا نظر برای یه پست نخود پزون اخه مگه میشه مگه داریم🤔😭
    بعدشم رب نخود دیگه چه صیغه ایه این وسط اونم رب به این غلیظی با تشدید و کسره ای که زیر تشدید گذاشتی
    • author avatar
      دلژین
      ۲۳ خرداد ۹۷، ۰۸:۳۷
      😍😂😂😂😂😂 
      اون رب نخوده شوخی بود 
      ادای این تبلیغ تلویزیونی ها رو درآوردم :))
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...


نویسندگان