تایتل قالب طراحی سایت سئو قالب بیان
بنشین لحظه ای ، رو در روی من...


خدایی خودم از این همه انرژیم تعجب میکنم :))

به قول بانو میگه رفتی تو فاز سرخوشی (مانیک) دو روز دیگه میری تو فاز افسردگیت 😂 

ولی خب امیدوارم که نرم ... و همینطور سرخوش بمونم‌ ...

دیروز تصمیم گرفتم از مرخصیم استفاده کنم و تو خونه بمونم ... چون نه کلاس داشتیم و نه مریض داشتم ...

خلاصه موندم و تا عصری درس خوندم و یه نهار فوری حاضری هم خوردم...

عصر هم طبق معمول همیشه ام رفتم یک ساعت پیاده روی...

بعدش برگشتم یه کم دوباره درس خوندم ، بعد گفتم بذار نهار فردا و پس فردای خودم رو آماده کنم :)) 

و در عرض دقیقا یک ساعت من دلمه بادمجان و گوجه و حمص درست کردم و ظرف هام رو شستم ... 

اینم سهم بانوئه که جدا کردم‌ :) 

همشونم بدون ذره ای روغن و نمک...

دلمه هامم داخل مایعش چند تا دونه قیسی و برگه شلیل و آلوی ترش ریختم و ملس شد جاتون خالی... 

بعدشم خونه رو جارو و مرتب کردم و بعد هم به کارهای شخصیم رسیدم...

+خلاصه که دارم به این میرسم که نه تنها وقت برای همه کااار زیاده ، بلکه وقت اضافه هم میاد :) 

+چند وقت پیش از طریق وب فیش نگار و لوسی می ویدیویی در رابطه با "ذهنِ از زیر کار در رو" دیدم... علاوه بر اینکه کلی خندیدم با ویدیو ، فهمیدم که همه ی ما از زیر کار در رو هستیم بدون استثنا :)) 

لینک

میمون هامون رو بفرستیم بالا درخت ؛) 😂

دلژین ۲۷ بهمن ۹۶ ، ۰۸:۵۴ ۲۱ ۳۵۷

نظرات (۲۱)

  • soolin :)
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۰:۲۱
    این ویدیو از Ted هست و خیلی عالیه.🤗🤗🤗
    چه دخمل منظمی،چه دخمل ولزشکالی،چه دخمل دلسخونی،چه دخمل کدبانویی،چه دخملی وااای چه دخملیی وااای.خب دیگه من فقط خواستم به زبان بچگانه تشویق کنم و این صوبتا.تا درودی دیگر،بدرووود بالام جاان.😍😍😋😉😉
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۲:۰۴
      دست و جیغ و هوووووووراااا :)))
  • ام اسی خوشبخت
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۰:۳۰
    کلیپ عالی بود, یه مدته فرمون زندگی من رفته دست میمونه, باید بفرستمش بالای درخت تا مربع های عمرم تموم نشده!
    انرژیتون پایدار :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۲:۰۴
      :) هزار ساله بشی الهی ❤❤ 
      همچنین مهربان جان
  • judy abbott
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۰:۵۲
    من یه چیزی رو نفهمیدم ... الان راهکارش چی بود دقیقا ؟؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۲:۰۳
      نمیشه یک دستور واحد برای همه داد :)
      میمون هرکس قلق خودش رو داره...
      مهم ترین مساله اینه که بفهمیم و بشناسیم این میمون رو که این کلیپ کمک میکنه به شناخت و پذیرشش ...
      وقتی بشناسی و بپذیریش ، حواست بیشتر جمعش میشه ... و خودت اگر بخوای یه راهی براس پیدا میکنی
  • x
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۱:۳۸
    دلژین قبلا دستور حمص رو گذاشته بودی ؟؟؟یادم نمیاد چجوری بود . 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۲:۰۱
      سلام x جان 
      اره گذاشته بودم 
      این بار کمی تغییرش دادم 
      خیلی راحته 
      من نخود رو دو روز میخیسونم ، بعد میپزم ، بعد میریزم با سیر تو میکسر ، کم کم آب نخود بهش اضافه میکنم که یه حالت خمیری پیدا کنه ، 
      دستور اصلیش ارده و روغن زیتون فراوان داره...
      من دفعه قبل یه قاشق چای خوری روغن کنجد زدم 
      ولی این بار به جای روغن فقط از آب نخود استفاده کردم 
      یه تغییر دیگه که این دفعه دادم این بود که همراه نخودم لپه و ماش و عدس هم ریختم و همه رو با هم میکس کردم با سیر خام و آب لیمو ترش و دونه ی کنجد... 
      برای خوردنشم من با سبزیجات لقمه میگیرم (با کاهو، هویج ، فلفل دلمه ای ) 
  • مینا
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۲:۲۲
    وای من ممنون کلیپ خیلی خوب بود 
    کلی خندیدم و یاد گرفتم 
    باید خودمم یه فکری به حال این میمونه بکنم 
    عالی بود 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۴:۵۱
      نوش جووونت 
  • صاد
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۲:۳۸
    سلام

    ینی اسیر نقاشی هاش شدم :)


    تعداد چیز هایی که دارم ازین وبلاگ یاد میگیرم داره زیاد میشه
    وقتشه دفترچه ی تازه ای بخرم D:


    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۴:۵۱
      :))
      نقاشی هاش که دیگه عالیه :)) 
  • قـ د ح
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۲:۵۸
    شادیتون پایدار :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۴:۵۱
      ممنونم
  • فهیمه ...
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۲:۵۸
    چه غذاهای عجیب غریبی می پزید! 

    من که واقعا به این نتیجه رسیدم که نصف ساعات بیداری مون صرف خوردن و حواشیش یعنی شستن و پختن  خرید و آماده سازی میشه. اگه غذای ساده بپزیم کلی وقتمون آزاد میشه.

    +توی دلمه ها دیگه چی ریختید؟ 

    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۴:۵۱
      من اغلب در هفته ۲ تا سه بار آشپزی میکنم و غذای دو روز رو درست میکنم :) 
      یه زمانی وقت کمتری میذاشتم برای این کار و حاصلش شده بود چاق شدن و بیماری 
      اما الان حاصلش ۱۲ کیلو کاهش وزن و سالم خوریه... 
      +دلمه ها داخلش برنج و لپه و خیلی کم گوشت و پیاز و سبزی :) 
      روی دلمه ام برگه اس ، که مزه اش بره به خورد مواد داخل دلمه...
  • x
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۳:۱۳
    پس سیرش رو خام میزنی (دومدل دستور پیدا کردم بعضی جاها خام بعضی جاها پخته)
    فکر کنم از اون چیزایی باشه که من خیلی دوست دارم , جو وگندم و عدس و حبوبات خیلی دوست دارم 
    مرسی حتما امتحان می کنم 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۴:۴۹
      اره اره من خام میزنم عطرش بهتره...
      نوش جووونت 
  • پشمآلِ پشمآلو
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۵:۲۷
    ویدوئه خیلی عالی بود .. من فک کنم توم یه میمون گنــــــــــده دارم:دی
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۸:۳۱
      منم یه king kong دارم :))
  • آقای خاص
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۵:۲۸
    از دخترای این دوره زمونه بعیده این حجم از هنرمندی و آشپزی 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۸:۳۲
      نه فکر کنم همه بلدن دیگه ... به روی خودشون نمیارن
  • "حانیه :)"
    جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ , ۱۶:۲۴
    سلام بر سرآشپز دلژین :)
    وای ویدیو چقد خوب بود سپااااس 💞
    • author avatar
      دلژین
      ۲۷ بهمن ۹۶، ۱۸:۳۲
      سلام بر حانیه ی مهربووون 
      +نوش جان
  • x
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۰۰:۰۰
    وای عین عین خودمه این سخنران ویدیو 


    چقدرم جوکه اون جاکه گفت اسکن مغزی من فکر کردم حالاچقدر بحث تخصصی میشه من سر در نمیارم 😂😂😂
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۳۰
      🙈😂😂😂 قشنگ هممون یه میمون کله گنده داریم 
      😂😂 اونجاش که عااالیه 
      من با چه دقتی نشسته بودم میگفتم اخ جون چه جالب یه چیز خفن یاد میگیرم 😂😂😂
  • الی
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۰۸:۲۸
    سلام ، میشه لطفا طرز تهیه غذاهای بدون روغن رو بگید
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۲۸
      سلام 
      الی جان طرز تهیه ی خاصی نداره :) فقط روغن نمیریزیم... همین... :) 
  • گوناگون
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۰۹:۲۰
    خسته نباشی و نوش جان الهی که هرجا میره درد,و بلا نره
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۲۸
      ممنووونم 
      به پا دست پخت های شما که نمیرسه
  • تیلوتیلو
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۱۰:۴۶
    :)
    حرف نداری
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۲۷
      کوچیک شماییم بانو
  • جناب دچار
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۱۱:۱۱
    میمون من از اون غذاهه میخواد :/
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۲۷
      بفرست دم در خونه خانمت :))
  • آقای خاص
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۱۵:۰۲
    اون کناری حلیمه؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ بهمن ۹۶، ۱۶:۲۷
      نه حمص هست...
      نخود رو میپزین ، له میکنین با سیر و آب لیمو :) و دستور اصلیش ارده و روغن زیتون فراوان داره که من نمیزنم...
  • آقای خاص
    شنبه ۲۸ بهمن ۹۶ , ۱۷:۴۷
    حالا چی کامل خم توضیح دادین. فکر کردین باز پیام میذارم دستور پختشو میپرسم گفتین یه جا بگم بهش:))
    خوشم نیامد همش آب و آبلیمو و نخود و سیر اینکه غذا نمیشه خاب
  • جناب دچار
    يكشنبه ۲۹ بهمن ۹۶ , ۰۸:۳۹
    غذای چرب به من نمیده :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۲
      اینا چرب نیست 
      یه قطره هم روغن ندارن
  • هانیه
    سه شنبه ۱ اسفند ۹۶ , ۱۷:۰۷
    به به من عاشق دلمه هستم خصوصا دلمه برگ مو:)
    • author avatar
      دلژین
      ۱ اسفند ۹۶، ۱۸:۱۶
      اخ اخ 
      منم دلمه برگ خیلی دوست دارم...
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...


نویسندگان