عطرِ زندگیِ دلژین

بنشین لحظه ای ، رو در روی من...

دلژینِ مانیک

خدایی خودم از این همه انرژیم تعجب میکنم :))

به قول بانو میگه رفتی تو فاز سرخوشی (مانیک) دو روز دیگه میری تو فاز افسردگیت 😂 

ولی خب امیدوارم که نرم ... و همینطور سرخوش بمونم‌ ...

دیروز تصمیم گرفتم از مرخصیم استفاده کنم و تو خونه بمونم ... چون نه کلاس داشتیم و نه مریض داشتم ...

خلاصه موندم و تا عصری درس خوندم و یه نهار فوری حاضری هم خوردم...

عصر هم طبق معمول همیشه ام رفتم یک ساعت پیاده روی...

بعدش برگشتم یه کم دوباره درس خوندم ، بعد گفتم بذار نهار فردا و پس فردای خودم رو آماده کنم :)) 

و در عرض دقیقا یک ساعت من دلمه بادمجان و گوجه و حمص درست کردم و ظرف هام رو شستم ... 

اینم سهم بانوئه که جدا کردم‌ :) 

همشونم بدون ذره ای روغن و نمک...

دلمه هامم داخل مایعش چند تا دونه قیسی و برگه شلیل و آلوی ترش ریختم و ملس شد جاتون خالی... 

بعدشم خونه رو جارو و مرتب کردم و بعد هم به کارهای شخصیم رسیدم...

+خلاصه که دارم به این میرسم که نه تنها وقت برای همه کااار زیاده ، بلکه وقت اضافه هم میاد :) 

+چند وقت پیش از طریق وب فیش نگار و لوسی می ویدیویی در رابطه با "ذهنِ از زیر کار در رو" دیدم... علاوه بر اینکه کلی خندیدم با ویدیو ، فهمیدم که همه ی ما از زیر کار در رو هستیم بدون استثنا :)) 

لینک

میمون هامون رو بفرستیم بالا درخت ؛) 😂

۲۱ نظر
soolin :)
۲۷ بهمن ۱۰:۲۱
این ویدیو از Ted هست و خیلی عالیه.🤗🤗🤗
چه دخمل منظمی،چه دخمل ولزشکالی،چه دخمل دلسخونی،چه دخمل کدبانویی،چه دخملی وااای چه دخملیی وااای.خب دیگه من فقط خواستم به زبان بچگانه تشویق کنم و این صوبتا.تا درودی دیگر،بدرووود بالام جاان.😍😍😋😉😉

پاسخ :

دست و جیغ و هوووووووراااا :)))
ام اسی خوشبخت
۲۷ بهمن ۱۰:۳۰
کلیپ عالی بود, یه مدته فرمون زندگی من رفته دست میمونه, باید بفرستمش بالای درخت تا مربع های عمرم تموم نشده!
انرژیتون پایدار :)

پاسخ :

:) هزار ساله بشی الهی ❤❤ 
همچنین مهربان جان
judy abbott
۲۷ بهمن ۱۰:۵۲
من یه چیزی رو نفهمیدم ... الان راهکارش چی بود دقیقا ؟؟

پاسخ :

نمیشه یک دستور واحد برای همه داد :)
میمون هرکس قلق خودش رو داره...
مهم ترین مساله اینه که بفهمیم و بشناسیم این میمون رو که این کلیپ کمک میکنه به شناخت و پذیرشش ...
وقتی بشناسی و بپذیریش ، حواست بیشتر جمعش میشه ... و خودت اگر بخوای یه راهی براس پیدا میکنی
x
۲۷ بهمن ۱۱:۳۸
دلژین قبلا دستور حمص رو گذاشته بودی ؟؟؟یادم نمیاد چجوری بود . 

پاسخ :

سلام x جان 
اره گذاشته بودم 
این بار کمی تغییرش دادم 
خیلی راحته 
من نخود رو دو روز میخیسونم ، بعد میپزم ، بعد میریزم با سیر تو میکسر ، کم کم آب نخود بهش اضافه میکنم که یه حالت خمیری پیدا کنه ، 
دستور اصلیش ارده و روغن زیتون فراوان داره...
من دفعه قبل یه قاشق چای خوری روغن کنجد زدم 
ولی این بار به جای روغن فقط از آب نخود استفاده کردم 
یه تغییر دیگه که این دفعه دادم این بود که همراه نخودم لپه و ماش و عدس هم ریختم و همه رو با هم میکس کردم با سیر خام و آب لیمو ترش و دونه ی کنجد... 
برای خوردنشم من با سبزیجات لقمه میگیرم (با کاهو، هویج ، فلفل دلمه ای ) 
مینا
۲۷ بهمن ۱۲:۲۲
وای من ممنون کلیپ خیلی خوب بود 
کلی خندیدم و یاد گرفتم 
باید خودمم یه فکری به حال این میمونه بکنم 
عالی بود 

پاسخ :

نوش جووونت 
صاد
۲۷ بهمن ۱۲:۳۸
سلام

ینی اسیر نقاشی هاش شدم :)


تعداد چیز هایی که دارم ازین وبلاگ یاد میگیرم داره زیاد میشه
وقتشه دفترچه ی تازه ای بخرم D:


پاسخ :

:))
نقاشی هاش که دیگه عالیه :)) 
قـ د ح
۲۷ بهمن ۱۲:۵۸
شادیتون پایدار :)

پاسخ :

ممنونم
فهیمه ...
۲۷ بهمن ۱۲:۵۸
چه غذاهای عجیب غریبی می پزید! 

من که واقعا به این نتیجه رسیدم که نصف ساعات بیداری مون صرف خوردن و حواشیش یعنی شستن و پختن  خرید و آماده سازی میشه. اگه غذای ساده بپزیم کلی وقتمون آزاد میشه.

+توی دلمه ها دیگه چی ریختید؟ 

پاسخ :

من اغلب در هفته ۲ تا سه بار آشپزی میکنم و غذای دو روز رو درست میکنم :) 
یه زمانی وقت کمتری میذاشتم برای این کار و حاصلش شده بود چاق شدن و بیماری 
اما الان حاصلش ۱۲ کیلو کاهش وزن و سالم خوریه... 
+دلمه ها داخلش برنج و لپه و خیلی کم گوشت و پیاز و سبزی :) 
روی دلمه ام برگه اس ، که مزه اش بره به خورد مواد داخل دلمه...
x
۲۷ بهمن ۱۳:۱۳
پس سیرش رو خام میزنی (دومدل دستور پیدا کردم بعضی جاها خام بعضی جاها پخته)
فکر کنم از اون چیزایی باشه که من خیلی دوست دارم , جو وگندم و عدس و حبوبات خیلی دوست دارم 
مرسی حتما امتحان می کنم 

پاسخ :

اره اره من خام میزنم عطرش بهتره...
نوش جووونت 
پشمآلِ پشمآلو
۲۷ بهمن ۱۵:۲۷
ویدوئه خیلی عالی بود .. من فک کنم توم یه میمون گنــــــــــده دارم:دی

پاسخ :

منم یه king kong دارم :))
آقای خاص
۲۷ بهمن ۱۵:۲۸
از دخترای این دوره زمونه بعیده این حجم از هنرمندی و آشپزی 

پاسخ :

نه فکر کنم همه بلدن دیگه ... به روی خودشون نمیارن
"حانیه :)"
۲۷ بهمن ۱۶:۲۴
سلام بر سرآشپز دلژین :)
وای ویدیو چقد خوب بود سپااااس 💞

پاسخ :

سلام بر حانیه ی مهربووون 
+نوش جان
x
۲۸ بهمن ۰۰:۰۰
وای عین عین خودمه این سخنران ویدیو 


چقدرم جوکه اون جاکه گفت اسکن مغزی من فکر کردم حالاچقدر بحث تخصصی میشه من سر در نمیارم 😂😂😂

پاسخ :

🙈😂😂😂 قشنگ هممون یه میمون کله گنده داریم 
😂😂 اونجاش که عااالیه 
من با چه دقتی نشسته بودم میگفتم اخ جون چه جالب یه چیز خفن یاد میگیرم 😂😂😂
الی
۲۸ بهمن ۰۸:۲۸
سلام ، میشه لطفا طرز تهیه غذاهای بدون روغن رو بگید

پاسخ :

سلام 
الی جان طرز تهیه ی خاصی نداره :) فقط روغن نمیریزیم... همین... :) 
گوناگون
۲۸ بهمن ۰۹:۲۰
خسته نباشی و نوش جان الهی که هرجا میره درد,و بلا نره

پاسخ :

ممنووونم 
به پا دست پخت های شما که نمیرسه
تیلوتیلو
۲۸ بهمن ۱۰:۴۶
:)
حرف نداری

پاسخ :

کوچیک شماییم بانو
جناب دچار
۲۸ بهمن ۱۱:۱۱
میمون من از اون غذاهه میخواد :/

پاسخ :

بفرست دم در خونه خانمت :))
آقای خاص
۲۸ بهمن ۱۵:۰۲
اون کناری حلیمه؟

پاسخ :

نه حمص هست...
نخود رو میپزین ، له میکنین با سیر و آب لیمو :) و دستور اصلیش ارده و روغن زیتون فراوان داره که من نمیزنم...
آقای خاص
۲۸ بهمن ۱۷:۴۷
حالا چی کامل خم توضیح دادین. فکر کردین باز پیام میذارم دستور پختشو میپرسم گفتین یه جا بگم بهش:))
خوشم نیامد همش آب و آبلیمو و نخود و سیر اینکه غذا نمیشه خاب
جناب دچار
۲۹ بهمن ۰۸:۳۹
غذای چرب به من نمیده :)

پاسخ :

اینا چرب نیست 
یه قطره هم روغن ندارن
هانیه
۰۱ اسفند ۱۷:۰۷
به به من عاشق دلمه هستم خصوصا دلمه برگ مو:)

پاسخ :

اخ اخ 
منم دلمه برگ خیلی دوست دارم...
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
درباره من
بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...
نویسندگان
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان