تایتل قالب طراحی سایت سئو قالب بیان
بنشین لحظه ای ، رو در روی من...


این شما و اینم ماهی دلژین پز بدون ۱ قطره روغن...

خیلی هم راحته ، ماهی رو از دو ساعت قبل با سیر و فلفل و نمک و رزماری و یا هر ادویه دلخواهتون میخوابونید و بعد میپیچیدش لای فویل ( ۲ لایه فویل بپیچین که گازتون کثیف نشه) و میذارین روی شعله ی مستقیم گاز ، هر طرفش ۶ تا ۷ دقیقه کافیه ... 

و بعد با سبزی پلو و سیر ترشی نوش جان کنید :) (برنجم هم کته و بدون روعنه)

فقط خیلی خیلی مراقب دستهاتون باشی چون فویل خیلییی داغ میشه و اصلا بهش دست نزنید :) 

+من فلفل دلمه ای هم زدم که راستش تغییر خاصی در مزه اش ایجاد نکرد و ترجیحم اینه دفعه ی بعد نزنم دیگه...


+نمیدونم چرا ما ایرانی ها در مقابل تغییر سبک و عادت غذایی اییینقدر مقاومت میکنیم؟

اون هم تو این زمان که ضرر و فایده ی هرچیزی عیان شده و ما همچنان میایم قرمه سبزی میپزیم با یه وجب روغن سیاه روش...

یا ماهی و میگو رو تا تو روغن قوطه ور نکنیم و جزغاله نکنیم بیخیال نمیشیم...

یا موقع پختن برنج تا یک قالب کره نریزیم خیالمون راحت نمیشه ! 

یا موقع روغن ریختن تو تابه همینجوری اون شیشه رو خم میکنیم و روغن میریزیم تا قشنگ کل تابه پر بشه... 

در صورتی که با یک قاشق چای خوری روغن شما میتونید بادمجان سرخ کنید حتی ! (این رو هم بهتون یاد میدم و فیلم میگیرم میذارم :) ) 

و خب یه جوری غذا بپزونید که خیالتون بابت سلامت غذایی که میخورید راحت باشه :)


 این هم ویدیو
سرخ کردن بادمجون که از کانال @samacoach برداشتم :) 



مدت زمان: 1 دقیقه 24 ثانیه 


من همه جور روش امتحان کردم اما این بهترین بود 
دلژین ۲۸ مهر ۹۶ ، ۱۲:۲۵ ۲۵ ۱۲ ۳۷۱ آشپزی

نظرات (۲۵)

  • ستاره جان
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۲:۲۸
    خوب عزیزم همه جا دارن داد میزنن آلومینیوم سمه برا بدن 
    روغن رو برداشتی آلومینیوم گذاشتی؟ :/ 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۲:۳۳
      سلام عزیزم در این رابطه هم قبل از این کار خوندم...
      ضرری نداره 
      مقدار المینیومی که فویل وارد غذا میکنه خیلی ناچیزه :) 
      در حد هفته ای یکی دوبار کاملا safe هست 
      و اگر مواد غذایی گوجه و لیمو که اسیدین باهاش پخته نشه مشکلی نداره ، برا همین من لیمو میخواستم بزنم دیگه نزدم
  • ملیکا
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۳:۴۳
    وای چه باحال نمیدونستم میشه اینجوری مستقیم با فویل رو گاز گذاشت نوووش جونت♡
    مامان بزرگ من با هزار جور مریضی هنوزم وقتی میریم خونش عروساش روی برنج یه عااااالمه روغن داغ میریزن :/ داداش من که سفارش کرده قبل از روغن ریختن برنجشو بکشن. تاازه اونم روغن جااامد اونقدررر تلاش کردیم تا با این یکی کنار اومدن و مایع میریزن.
    +آخجووووون فیلم دلژینی
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۶:۰۲
      منم نمیدونستم :))) امتحان کردم :)) 
      اخ اخ دقیقا کل خانواده من همینه... 
  • ام اسی خوشبخت
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۵:۳۷
    ممنون برای این پیشنهاد عالی.
    فقط یه سوال دارم, تو یه مطلبی خوندم که غذا رو تو فویل نپیچید چون وقتی حرارت زیادی بهش بخوره با غذا واکنش شیمیایی داره که مضر و سرطان زاست. این واقعیت نداره؟
    بسیار مشتاق دستور پخت بادمجان هستم :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۶:۰۱
      فدااات 
      اون رو هم به زودی فیلم میگیرم میذارم اینجا :) 

       این هم یه مطلب کامل در همین رابطه که در اخر به نتیجه میرسه که اگر با حرارت کم و عدم استفاده از مواد اسیدی و عدم استفاده مداوم ، باشه ضرری نداره :) 
      توجهم کرده باشی من از مواد اسیدی بالا استفاده نکردم ؛ مدت پخت خیلی کوتاه بود و مداوم هم باز استفاده نمیکنم :) 


      https://www.healthline.com/nutrition/aluminum-foil-cooking

      جالبه که بدونین تو عذاهای processed یعنی همون همبرگر ها و سوسیس ها و غذا های نیمه آماده مقادیر قابل توجهی آلمینیوم وجود داره و خب اینجاس که میگن مصرف آلمینیوم رو به حداقل برسونید در اصل منظور این مواد غذاییه :) که حالا چون یک کلمه میشنویم المینیوم فکر میکنیم که همین فویل ها مقصر اصلی هستن، در صورتی که مشکل چیز دیگه ای هست ... 

  • ام اسی خوشبخت
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۵:۴۳
    خب جواب سوالمو تو پاسخ شما به ستاره جان خوندم. ما همیشه لیمو رو بعد پخت میریزیم. طعمش بهتره.
    آب لیمو نباید حرارت ببینه, چون باعث آلزایمر میشه و به بافت گوشت هم آسیب میزنه, اینم تو یه مطلب دیگه خوندم :)
    گستردگی رسانه ها بجای اینکه ما رو به یقین برسونه, سردرگممون میکنه.
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۶:۰۰
      اره هم بافت و هم طمع بهتره اگر لیمو رو بعدش بریزیم 
      از یه طرفم ویتامین سی لیمو با حرارت از دست میره...
      دقیقا همینه
  • فاطمه ...
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۵:۴۵
    به به
    نوش جان دلژین بانوی کدبانو
    ما ماهی رو میذاریم تو این تابه دوطرفه ها روی شعله خیلی کم با چربی خودش سرخ میشه😍
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۵:۵۹
      جاای شمااا خاااالی 
      😍 تابه دو طرفه هم عااالیه
  • ماهی کوچولو
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۶:۴۴
    اگه حوصله ی شستن گازتو داری
    ماهی رو بذاری لای این توری فلزیا کبابم کنی خیلی خوشمزه میشه من یا اونجوری میپزم یا بخوام کبابش کنم مثل جوجه خردش میکنم و رو منقل با زغال :دی راجع به سلامتش نمیدونم ولی خوشمزه است :)) 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۶:۴۶
      اره باید از این توری فلزیا بخرم ندارم 
      تو فکرش بودم :)
      :)) فک کن منقل بزنم وسط خونه :))) در و همسایه فک میکنن معتاد شدم :))))
  • گلاویژ ...
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۷:۴۱
    ظاهرش که خوبه، طعمش چطور بود؟ 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۱۷:۴۴
      طعمش عالی ... جای شما خاالی  ❤❤❤ 
  • ماهی کوچولو
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۱۸:۲۲
    بالکن نداری؟ :))
    ما بالکن داریم خب :)) 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۲۲:۵۲
      به حیاط راه دارم ولی خدایی حوصله منقل ندارم :))))
  • "حانیه :)"
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۲۰:۴۲
    بابا سرآشپز ؛))
    اووووم چقد عالیه #_^
    نوش جاااان جانان :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۲۲:۵۲
      جااات خااالی عزیییزم
  • هوپ ...
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۲۲:۰۷
    بادمجون خیلی روغن استفاده میکنه لامصب! بیا روشت رو بگو که بدون عذاب وجدان بخوریمش!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۲۲:۵۱
      روشش اینه که اول بادمجون ها رو برش بزنید ، نه خیلی نازک و نه خیلی قطور ، بعد بچینید داخل تابه ی بدون روعن ،، هر طرف رو ۳ تا ۴ دقیقه حرارت بدین... بعد با یه قاشق روغن ته تابه رو چرب کنید و بادمجون ها راحت و قشنگ سرخ میشن ...
  • هوپ ...
    جمعه ۲۸ مهر ۹۶ , ۲۲:۵۳
    جدی؟! چقدر خوب. دفعه ی بعد حتما اینجوری درست میکنم 
    ممنون
    • author avatar
      دلژین
      ۲۸ مهر ۹۶، ۲۳:۰۴
      آرهههه 
      اونقدر قشنگ سرخ میشن...
      اگر تابه نچسب نچسب باشه میتونی برش هات نازک هم باشه... اون دیگه هلو میشه :))
  • "حانیه :)"
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۰۰:۵۸
    قربانت 
    مریم جان فراموش کردم بگم 
    فردا که اول ماه صفر هست برات پر از خیر و برکت راستی صدقه دادن یادت نره :)
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۱۴:۰۴
      فدااات حواسم بود ولی یادم نبود امروز روز اوله 
      اتفاقا صبح دیدم پیامت رو یادم افتاد و به دوستهامم یادآوری کردم 
      کلییی مرسیییی
  • حوا ...
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۰۳:۵۱
    ضعف کردم که نصفِ شبی خانم دکتر -_-
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۱۴:۰۳
      جااات خالیییی
  • طراحی سایت
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۱۲:۴۹
    وبلاگ جالبی دارید 
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۱۴:۰۳
      تشکر 
  • نسیم
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۱۹:۳۱
    وای مریم بازم دستور پخت غذای کم ضرر بذار..
    من خودم خیلی حساسم ک روغن کم بزنم ولی بادمجونو نمیتونستم و پر روغن میشد 
    دستت درد نکنه :-)

    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۲۲:۱۱
      سلام نسیم جان 
      هروقت غذای کم ضرر خاصی درست کنم که فکر کنم دوستان ممکنه بلد نباشن ، حتما به اشتراک میذارم :) 
      منم همیشه بادمجونام پر روغن میشد و هر کار میکردم روغن زیاد مصرف میشد ولی با این روش عااالی شد ، خصوصا اگر بادمجون هات رو نازک برش بدی ، خیلی خوب میشن... 
      نوش جونت 

  • آقای خاص
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۲۰:۴۸
    اوه چه غذایییییییی!! گشنه م شد
    فکر کنم قاشق مشکیه اگه مشکیه آدم دلش میگیره با قاشق مشکی غذا بخوره که.
    خانم دکتر یه سئوال: کسی که تخصص مثلا قلب میخونه میتونه فوق تخصص رو مثلا غدد بخونه یا باید همون قلب رو ادامه بده؟
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۲۲:۰۸
      سلام 
      نه رنگش نقره ایه بازتاب نور تو عکس باعث شده مشکی دیده بشع... 
      +خیر 
      فوق غدد باید قبلش تخصص داخلی خونده باشه :) 
      تخصص قلب هم تا اون جا ک من میدونم فوق نداره ولی فلوشیپ داره 
  • ابانا
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۲۲:۵۷
    من نسبت ب ماهی خیلی حساسم. یجور خاصی باید باشه تا بخورمش!! 
    واسه همین هیچ جا انتخابم ماهی نیس!!
    ولی درود بر تو ک ب غدای سالم رو اوردی!
    • author avatar
      دلژین
      ۲۹ مهر ۹۶، ۲۳:۱۲
      سلام آبانا 
      همه چیز به عادت بستگی داره 
      یه مدت سعی کن ماهی انواع مختلف رو امتحان کنی
      بعد میبینی عادت کردی...
      من الان حدود دو سال شد که قندهای ساده و چربی زیاد رو از غذام تقریبا میشه گفت حذف کردم... و خب اخیرا باز چربی رو خیلی کمتر کردم...

  • ستاره جان
    شنبه ۲۹ مهر ۹۶ , ۲۳:۳۴

    خوب قدیم ها بادمجون را بعد پوست کندن یه قاچ شکمش را می دادند و نمک میزدند و صبر می کددند در طی نیم ساعت آبش را پس می داد و دیگه روغن نمیخواست اما روش تو زودتر میشه 
    و از این لحاظ بهتره 
    اما بگمت اگه مامان من می بود به سرخ شده ی بادمجونات گیییر اساسی می داد از نظر ایشون بادمجون فقط باید طلایی بشه فقط! :) 
    • author avatar
      دلژین
      ۳۰ مهر ۹۶، ۰۶:۵۴
      اونم من امتحان کردم باز روغن میبره 
      اما این کل بادمجون ها فقط با یک قاشق سرخ میشن...
      خب چون روغن خیلی خیلی  کم میزنی هیچ وقت بادمجون ها اون ریختی که فقط یه رنگ طلایی داشته باشن نمیشن ستاره... 
  • ستاره جان
    يكشنبه ۳۰ مهر ۹۶ , ۰۶:۵۹
    منظورم این نیست که یکرنگ نشدن 
    منظورم اینه از نظر مانی بادمجان شما سرخ است و نه طلایی :))
    • author avatar
      دلژین
      ۳۰ مهر ۹۶، ۰۷:۲۴
      میدوونم
      مامان منم مامان توئه 
      چون روعن این کمه رنگش هیچ وقت اونجوری طلایی نمیشه 
      همون دقیقه اول این رنگی میشه
      پیازم همینه من با ی قاشق چای خوری ک سرخ میکنم رنگش هیچ وقت طلایی نمیشه 
  • ستاره جان
    يكشنبه ۳۰ مهر ۹۶ , ۰۷:۵۹
    آره می فهمم می دونم 
    مطمئنی این رنگیهاش عیبی ندارن؟ 
    "معضل غذای سالم خوری" :/ 
    • author avatar
      دلژین
      ۳۰ مهر ۹۶، ۰۸:۲۰
      نه چ عیبی 
      بهتر از یه کیلو روغن خوردن با هر بادمجونه :)) در اصل گریل شده اس دیگه... 
      گریل  هم که کلا یکی از سالم ترین روش های طبخه ، تازه این حرارت مستقیم هم نمیخوره باز بهتره 
      خیلی دیگه میخوای سالم بخوری همونجوری بنداز تو قابلمه با گوجه و ... آب پز میشه... 

  • جناب دچـ ــــار
    يكشنبه ۳۰ مهر ۹۶ , ۱۰:۵۶
    دست پختتون هم که خوبه :)
    فقط من ماهی و همچنین بادمجون دوست ندارم / فوقش در حد ماهی یک بار بخورم :)
    • author avatar
      دلژین
      ۳۰ مهر ۹۶، ۱۲:۳۳
      من کلا از بچگی واژه ی دوست ندارم برای غذا قابل قبول نبود :)) هرچی بود باید میخوردم :)) 
      برا همین الان چیزی نیست که من دوست نداشته باشم 
  • فاطمه
    يكشنبه ۳۰ مهر ۹۶ , ۱۲:۲۶
    سلام تغییر سبک زندگی سخته ولی اگر قدم به قدم باشه میشه .من به لطف بارداری مجبور به تغییر سبک زندگی شدم از سرخکردنی بدم میاد نون هم بخورم معدم سنگین میشه . میلم خیلی به مغزیجات و میوه ها میکشه اینه که در شروع ماه 6 بارداری فقط 3 کیلو وزن اضافه کردم که امیدوارم بتونم همینجوری پیش برم.
    • author avatar
      دلژین
      ۳۰ مهر ۹۶، ۱۲:۳۳
      سلام فاطمه ی مهربان 
      نوش جونت 
      با پزشکت هماهنگ باش همیشع ❤❤❤
      +من الان خیلی سبک غذاییم دو ساله ک متفاوت شده 
      اخیرا هم دارم تلاش میکنم تا کربوهیدرات دریافتیم رو متعادل تر کنم... 
  • گوناگون
    سه شنبه ۲ آبان ۹۶ , ۱۱:۵۸
    نوش جان گلم روش جالبی بود
    خیلیم عالی
    • author avatar
      دلژین
      ۳ آبان ۹۶، ۲۱:۴۹
      جات خااالی 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ...
با مهربانی وارد شوید...


نویسندگان